O myške
Anotace: Básenka o myške.
Malá, sivá myš
si našla v našom byte skrýš
pomaly som však šla, kroky stíšené
a to malé myšiatko bolo nakoniec chytené
Potom už bolo počuť len moje hlasité "AU!"
Tá potvora- myš mi pohrýzla dlaň.
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, kikis, Angua, klarass, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)