Já tě stejně najdu.....
Já tě najdu na chodniku
stejně jako slovíčka
co si chtěla řict
ve skrytém slovniků
když jsme se nazí
koupali v jezírku
světlo paprsky hází
a jsem si jist
co těla prozradila
když jsi mně hladila
a písně lasky zpívala
do noci a probuzení
pak si zahodila
klíč ke štěstí
a jen já vím....
že tě najdu na chodniku...
Přečteno 257x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, micátko, Daisy.., labuť, nrocinu Jednorožec, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, hanele m., zlomeny srdce, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)