slova do básní
Slova do básní
v tichu se ukrývají
nic jineho nezbývá
tak zhasnout
co zůstává
když se připozdívá
tiše žasne den,a mně napadá
je to první vteřina
a pak přijde poslední
slova do básní
přítel čas odkopává
v zapomnění
vteřinu sveho hledání
veršu probuzení
Přečteno 255x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Psavec, zlomeny srdce, Noc17, Kapka, Mišiačik
Komentáře (2)
Komentujících (2)