...myško sněhobílá
byl malinký a slaboučký
a já byla strážce jeho dnů
slzy míří ke vzpomínkám
nedýchám a oči stále mnu
byl mým úkolem zodpovědnosti
a já ho zase nesplnila
trpce se snažím k bezstarosti
dlaně jsem solí zaplnila
jemnost jeho sněhobílých vlásků
vypočítavost jeho očí
mrštnost holého ocásku
a tělíčko co se vzrušením točí
jak dlouze o tobě jsem snila
má milovaná myško bílá
a teď jsi pryč
Přečteno 298x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, V.N.Losinský, enigman, Flamy, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)