Sobota
Anotace: a je tu konec poetického týdne
Sobota se zrodila
ve víru prudkých vášní
krev rychle proudila
a tvá ústa jako z třešní
pak odešlo teplo tvého náručí
z lože jménem bojiště
já těžko tělu vstát poručím
z láskou provoněného kolbiště
však láska prochází žaludkem
a ta k chmelu neméně
hlad je jasným rozsudkem
do hospůdky žene mě
Sobota se zrodila
ve víru prudkých vášní
snad i její konec
bude poeticky něžný
Přečteno 314x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Isobel, Lady L, labuť, jedam, Zasr. romantik, Mbonita, Psavec, 5thelement, nejsembásník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)