sny
nemyslím, že by na to někdo přišel
nevím o tom, takže jsem možná první
když stromy ještě nemaj listí
a ráno není vítr
dají se v nich chytit sny
opatrně se musí vymotat z větví
aby se nepotrhaly
opatrně je složte a zase opatrně
nijak nespěchejte
vemte si je domů
sedněte si, kdo chce může třeba ke kávě
udělejte si pohodlí
sedněte si a omotejte si je kolem hlavy
a vsadím se s váma o co chcete
že líp vám v životě nebylo
dobré je vzít si jich domů víc
a vyzkoušet si
který vám dělá nejlíp
bleděmodré nejsou špatné
červené taky stojí za to
snad jen růžové jsou trochu silné
záleží na vás…
Komentáře (3)
Komentujících (3)