Zklamaný Valentýn
14. února na Valentýna
radost v mém srdci zhasíná
už nikdy nechci tak chybovat
už nikdy nechci tak milovat
protože zamilovanost je zranitelná
a duše plná lásky je až příliš zklamatelná.
Dnes v sobotu na Valentýna
na křivdy nesnadno se zapomíná
zklamané přátelství, zamrzlý cit
s tím je těžké na den lásky žít
kam se dnes má člověk skrýt
když nechce zemřít a nemůže žít?
Dnešní chladné odpoledne nepřeje
tomu, kdo byť jen z lásky miluje
dost lásky, sama o sobě nestačila
aby mé srdce zahojila
listovat nechtěnými vzpomínkami
slzet nad krabicí s pralinkami.
Nenávidím svou minulost
nikoho nebudu prosit o milost
jenom dnes pláču, zítra bude líp
aspoň se člověk poučí z chyb
do té doby o tobě nepromluvím
za své chování se neomluvím.
Za výlohou trčí plyšák se srdcem na dlani
asi zaslechl mé tiché volání
snad se zvedne a odejde
z toho dárku nikdy víc než pusa nevzejde
a chci říct všem srdcím zklamaným
Valentýn nepatří jen šťastně zadaným!
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: 5thelement, strašidýlko-střapatý, kikis, Gemyni
Komentáře (2)
Komentujících (2)