Ťukání na poustevníkovu kapsu
..pár zbytků pro krysy, posílám já tobě
a s díky že nejsi v hrobě
piju horkou slast z kalichu o tvaru kristovy hlavy
a nenápadně pokukuju po tvé rodině.
A než mi krůpěje kakaa polechtají krk,
tobě uběhne den coby havraního oka mrk.
A než naběhne ti žíla ,usměv prosebný,
já pojedu na lyže s klukama z léčebny.
Pak slunce Západ příjde k nám
a nastřelí nám víčka na temeno lebky
A ty konečně , budeš mít to po čem toužíš
a já konečně ,uvidím Konec
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: kjetilka, Agniezka, Psavec, zlomeny srdce, Romana Šamanka Ladyloba, Shimy, kikis
Komentáře (4)
Komentujících (4)