Noc
Anotace: krátká báseň s varovným apelem..
Hi, I am Peter
stříbrná noc
jdeme v ní spolu
- jsi-li ta pravá
divoký vítr
možná až moc
ach, jsi tak žhavá
- či ze mne si střílíš
stříbrný vítr
divoká noc
jsi řeka dravá
čeho je moc
toho je příliš
Komentáře (2)
Komentujících (2)