Bianka
Bílá lilie v záhonů růží a kopretiny,
trny obrostlá pro obranu,
tvá síla a laskavost vyčnívá nad naše viny,
někdy lže a i já občas klamu.
Blanko, silou svou bojovnice citů,
píšu ti báseň v pavilónu holobytů.
Jsi kapkou v moři a v kapce bývá síla,
veškeré křivdy jsem vám již dávno odpustila.
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, denebrin, NikitaNikaT., enigman, Psavec, Markéta Hl., 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)