Anotace: Ariadna pomohla Théseovi najít cestu z labyrintu a zabít Mínotaura, ale na příkaz bohů zůstává na ostrově Naxu, aby se stala ženou boha Apollóna
K básni: líbí, je to Tvůj styl.
Zeširoka: od Řecka jsem kdysi čekal víc než jen úžasné dějiny, hromady kamenů, plno toulavých psů (všude), špína (Athény, Soluň), Řekové pronajímající, celé dny hrající begamo a točící v ruce kumbuloj a nábožně zaříkavající, moře jídlo jo, ale už tam nemusím... Proti gustu žádný dišputát, ale...
14.02.2009 22:32:00 | rybí prdy
Jsi beztak jedna z těch zasněných...říkají to o tobě tvé básně...čekáš na jaro, zima se ti moc nelíbí?... Jo a chtěla jsem říct, že tvoje básničky se mi líbí...
14.02.2009 21:44:00 | Willou