Anotace: (malý kvíz pro češtináře: jsou tam skryté názvy literárních děl různých spisovatelů)...:o)
:o)))))
tady si nekdo troufa..
a pekne pritom krici..
snad ve vyhru..doufa???
a jako zmije syci..
co naplat tak to byva..
had v trave ukryty..
vyleza, kdyz se stmiva..
to vime..
ja..
i ty..
vrrr
14.02.2009 22:14:00 | Bean
Copak, něco se ti nelíbí na tom,
jak rozkládám atom?
Hra je tak skvělá věc,
to ví i dítě přec,
tak bacha, ať nespadne klec
a na hry nezbude ani chuť či energie...
(tak přeci jen starý páprda žije)...:o)
14.02.2009 21:59:00 | Willou