Sekndhend
Čas z nás vymlátil
barevné kamínky poezie
zůstal beton a železo
prach a pot
pomačkaná šíje
S láskou jsme neskončili
má kořeny jak duby
ospalá zmuchlaná
trochu se stydí
za umělé zuby
Z druhé ruky
sháníme zbytky štěstí
nehladovíme
nespíme v parku
nedostáváme pěstí
Komentáře (2)
Komentujících (2)