krásně roztoužená..
plynoměr však jaro..
nejspíš už rád nemá..
ten se musí točit..
pro své podnikavce..
měli by se cenou krotit!
nebo dojde k stávce .o)
15.02.2009 12:08:00 | Bean
sadit semínka by chtěl kde kdo ...
ale nejprv si ověř, zda je sadit u panenjy již legální,
a pak, jestlipak se budeš chtít taky postarat i o mladé sadeničky?
15.02.2009 09:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Nech si zdát o jaru a na holčičku či panenku zapomeň.
V jejím zájmu ( a také ve tvém)
15.02.2009 00:24:00 | Zasr. romantik