Matičko,Tatíčku...
Anotace: Hmmmmm...nevím...
Ach,matičko
Proč jsi zapomněla?
Ach,matičko
Proč jsi skončila?
Ach,tatíčku
Proč již nemiluješ?
Ach,tatíčku
Proč již nesníš?
Proč již nesníte?
Proč již zapomínáte?
Probuďte se z reality!
A začtěte znovu žíti...
Proč už hluboce nemilujete?
Proč už nechcete s fantazii snít?
Proč již ten život nechcete?
Proč již lásku odmítat?
Probuďte se z reality.
Začněte znovu milovat.
A nezapomínejte.
Už nesmíte končíti.
Už jste začali?
Znovu žíti s fantazii a láskou?
Komentáře (0)