Temný svět
Anotace: Ale občas je možná lepší nevidět...
bledé oči s pozdravem
snaží se teď otevřít...
temná místnost
i celý temný svět
nechává tě snít
a pouze dotykem
dovolí ti pohledět
barvu vlasů mých
krásu čerstvého slunce
vycházejícího nad obzorem
hladových dětí
dokonalé fotografie
krev na ulicích
procházející i bojovým polem
atmosféru rodného kraje
když pokrývá ho sníh
bledé oči nevidí
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Kyška, Fighting Dreamer, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)