Bílý rasizmus

Bílý rasizmus

Anotace: Bílý rasizmus

Ty zmetku zlej,
jsi dosti ubohej.
Fůj, vždyť si bílej,
přede mnou utíkej.

Já jsem černý rasista,
velmi tupá hlava.
Jsem ten, co jásá,
když Hitler narozky má.

Jsem hovna povedený klon,
čekám jen na tvůj skon.
Nic jiného mě nebaví.
rodiče se mě odřekli.

Všichni mi nadávají,
ale já jsem rasista hrdý.
I když jsem naprosto vypatlaný,
myslím si, že je to tak správný.

Mé IQ je vždy minusové.
Nemám vůbec rád maso bíle.
Mám rád černé, dobře udělané.
Ubližovat lidem, Bože, jak krásné.

Jenom naše úžasná rasa,
zde na světě místo má.
Jsme sice, pouze dva,
přesto tě vysajeme do dna.

Žádné přátele nemám,
vůbec nikoho neznám.
Přesto, na bíle zlost mám.
Krásně si tě vychutnám.

Ale teď mě omluv,
cítím nějaký puch.
Na WC to stihnu, uf,
nechci, aby vyšel Pán Duch.

Pozdě, prdl jsem si.
Do kalhot, naložil si.
Černý rasista je čuně,
a navěky věků bude.
Autor James Tony, 15.02.2009
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí