!!!!!!
seděli sme u stolu
pili
a vyprávěli "veselý" historky
*já mluvila o nás dvou
ty o ní*
a oba sme se tomu smáli
chtělo se mi
utýct
a přitom sem seděla
a smála se
jak kráva
miluju tě
nejvíc na světě
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Defeaterka, Isobel, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)