Hygiena
Myj si dítko ruce,
jinak tě spráskám -
budeš jak onuce.
Nekoukej na Piráty,
ať si jsou odkud chtěj,
hraj si na Piláty.
Důležitá hygiena,
naučí tě víc,
než školní vzdělání.
Když tu něco zavání,
umyj si rub i líc,
ruce, nohy, duši...
Konec ponaučení.
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, enigman, Kapka, Modrý Adept, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)