Chvilková
Anotace: včera mě napad verš a už to jelo...
Sbírka:
Noční vítr
Někdy se na tebe tak podívám
(na život jsme totiž dva...),
nechtěl bys být někdy zase sám?
Já okolní svět často nevnímám,
ostatním lidem se záměrně vyhýbám.
...ále, jsou to jen chmury,
chvilkové můry...
Život je pod psa, ale žít ho je psina,
i se vším, co v něm ještě dřímá
- nad tou myšlenkou mě závrať jímá -
jsem snílek a už mi není zima.
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: zlomeny srdce, Zasr. romantik, Ladyelf, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)