5 Básní
DÍVKA S DÍROU NA PUNČOCHÁCH
Jen tak si vykračuje,
tiše si prozpěvuje
a vůbec ji nevadí,
že díru na punčochách má.
...
PODZIM
Nad obzorem,
polem, buldozerem,
letí husy
s bílým pérem...
...
ŽALOZPĚV V HODINÁCH MATEMATIKY SE SAKÉ V ÚSTECH
Byly i časy,
kdy se mi v matice
ježily vlasy.
...
HŮL
Kdo chce psa bíti
a rum píti,
psa i rum si najde.
...
PRŮLOM
Stojí věta
na této stránce
i uprostřed světa.
Tečka.
Přečteno 343x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, J.U. Ray, zlomeny srdce, Ladyelf, Kapka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, voedor
Komentáře (2)
Komentujících (2)