Jak dlouho trvá baseň
Anotace: /tak dlouho trvá život/
Jak dlouho trvá baseň
tak dlouho když je o čem psát
musíš stale doufat.že svět se s tvymi verši změní
že nic hesčího není
to musíš znát
to musíš znát
stale vzpomínat
řikat nahlas slova svý...
musíš aby tě slyšeli
z blízka či z dáli
Tak dlouho trvá baseň
jeto jediný tvůj cíl
a ty nechceš,aby došel ti rým
a tak jak dlouho trvá život,
tak dlouho trvá Baseň...
Přečteno 353x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mounkey, labuť, Psavec, Robert Thomas, WAYWARD, Kapka, lucajda89, toužím.jít.dál, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)