mám zájem o tvou knížku..L.Čurdová
P.Holého 263
Meziboří 43513 na dobírku?
18.03.2009 10:50:00 | takova
Nadherne jsi to napsal mlady priteli ano ..lidskost uz je daaaavno za hradbami zivota ...moc krasne jsi to vystihl slovy! Mam strach co bude dal... zmizi lidskost vubec? Vytrati se laska z nasich srdci a nebo nas bolest a bida a utrpeni zase jako vzdy ztmeli?
22.02.2009 13:49:00 | carodejka