Hora druhů
Přelézt horu druhů,
jež vyběhli z ochraného kruhu.
Kteří smůlu měli,
co je to život zapomněli.
Kteří neměli tolik štěstí,
jejichž těla jsou ted jako klestí.
Nepodlehli síle zvěstí,
nepoznali co je štěstí.
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: v.hercik
Komentáře (1)
Komentujících (1)