Pro Ni
Anotace: Pro jednoho anděla.
Znám jednu bytost
natolik vzácnou
že pouhé slovo její
z úst poetických vypuštěné
jak jarní vánek pohladí
jak dlouhý spánek omladí
úsměv na tváři vykouzlí
do života probouzí
veškery útrapy zažene
vysloví i slovo mlčené.
Ona je má živá voda
Ona je ta, co mě chrání
když srdce mé bodá.
Byla bych bez Ní město bez lidí
jen Ona můj žal vyklidí.
V srdci mém vlastní kus místa
a nejen kvůli tomu, jaký je věčný optimista.
Přečteno 543x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, UCET KE ZRUSENI
Komentáře (2)
Komentujících (2)