V neděli?
Anotace: je to týden, či ..?? Netradiční pokus o cosi, co možná ani není báseň ;);)
Co kdybychom se viděli?
Třeba v neděli?
To bychom ale dělat neměli!
již v pondělí ..
Že prý jsem byl zase skvělý,
i v úterý.
Po orgasmu s ní jak kocour předu,
každou středu.
V bříšku prý jí roste malý krtek,
a to je teprv čtvrtek,
Porod však byl pro nás velký svátek,
v ten kouzelný pátek.
Že prý mě nesnáší a miluje Ottu,
to řekla mi v sobotu.
Proč raději jsem neseděl na prdeli,
minulou neděli?
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Unyle Pěl, Quigleika, slečna Nefertiti
Komentáře (3)
Komentujících (3)