Povzdech starého mládence s cigaretou
Anotace: ..aneb nepíši jen ze svého pohledu
Brodím se zbytky
šedavého popela
Chci Ti dát lásku
kterou jsi nechtěla
Tvůj úsměv plytký
tvá ústa celá
kdysi se skvěla
když trhal jsem kytky
Zapadnu raději
do šedých nánosů
než tu žít v naději
na vůni lotosů
Přečteno 278x
Tipy 17
Poslední tipující: Oťas, carodejka, Squat_the_world, kikis, WAYWARD, Psavec, Jana M., enigman, 6thSun, Markéta Hl., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)