Posílám k Tobě hvězdu štěstí ... ať se jen usmíváš, krásné srdíčko Ty máš ...
07.03.2009 11:17:00 | toužím.jít.dál
Tyhle veršíky se Ti mocka povedly. Májí myšlenku, řekla bych, že jsou prostě ze života. Jednou život skončí, to je pravda, ale ty ho máš ještě celý před sebou a čeká Tě ještě spousty krásný věcí a já věřím, že napíšeš ještě hodně pěkných veršíků :o)
06.03.2009 12:36:00 | NikitaNikaT.