Neříkej.
Anotace: ...u ženy, která si muže váží a miluje, je muž provždy velkým dítětem.
Sbírka:
Se šípem Amorovým.
Neříkej mi, že jsem žvanil,
který verš jak slzy roní,
co snad tvoje srdce ranil,
a když ne, tak zítra raní.
Neříkej mi, že jsem dítě,
které jen svou matku zlobí,
jsem jen chlap, co na úsvitě,
bílý papír veršem zdobí.
Já jsem tím, co v tmavých nocích,
dívčí vnady objevuje,
tím, co v písni o tvých bocích,
krásu ženy opěvuje.
Přečteno 380x
Tipy 20
Poslední tipující: ota.pé, Holis, 5thelement, Zasr. romantik, nrocinu Jednorožec, Psavec, Jana M., 6thSun, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)