Anotace: Pro Jirku do poustevnické chýše, kde jeho tělo dlí a duše krásné verše píše ...
Tak ta nemá konkurenci...vždyť krásné přátelství je někdy víc než láska!:o)
18.02.2009 15:00:00 | střelkyně1
...pluj se mnou v přátelství
po modré hladině...
Paráda, krásná slova o krásnem přátelství!
16.02.2009 10:25:00 | nrocinu Jednorožec
Jitulinko, díky za pěkné verše - moc rád s Tebou napínám plachtoví :-))
16.02.2009 08:08:00 | poustevník Jirka