... a to je taky vaše jediné štěstí....:-DDD, vy naše rozkošná čuňátka;-DDD
06.12.2007 21:15:00 | Žqáry
No asi je to tak někdy si na někom vylít zlost.
Má to bezvadné účinky, to mi věřte.
10.06.2007 19:33:00 | jehlaspichlas
jestli Radku chceš, prozradím ti, kde je zakopaný pes :o)
při stvoření Evy Adam spal
ten div divů poznal jen vánek
on pochopit ženu by si přál
však navždy mu to zkazil...spánek
a Eva? Žena navždy požehnaná
zná nebes poklady i pekla žár
Adamovi průvodcem,k útěše daná
by jejím svodům vždy znovu podléhal
10.05.2006 18:22:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd