Do kola
Anotace: Sednul sem si a začal psát...jenom tak
Sednul sem k počítači
Chci psát báseň nevím proč
Ve svém srdci blízko k pláči
Semnou do té básně vkroč
Čtyři řádky na papíru a venku sněží
Hledám s vámi sílu a dýchám stěží
Pondělky fakt nemám rád
Zase práce, někdy je to na infarkt
Uteče to, jako každý den
Večer usnu a budu snít svůj sen
Jednou je to nahá dívka
Další den zas nová fábka
Usínám a zdá se mi…
Vidím tebe nebo tebe, nevím neznám vás
Někdy mě sen zebe,i když zpatřím krásu krás
Vidím stromy, vidím slunce a pod ním tebe
Nad hlavou máš krásnou zář
Jsem se vzbudil už je deset
Musím vstát a kouknout se kdo mi dal komentář
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: Akrij8, Sladkalu, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)