Nebýt Tebe, nikdy bych nespatřil Ráj
Anotace: * věnováno Obuáčkovi * ..a ruce se mi trošku chvějí.. ááále to jen divoká řeka.. ustupuje od peřejí :) :*
°°°°°
Teď už chápu
- maličkost sama čeká za bílým mrakem
a ukazuje směrem k Tobě
když všechno, co jsem tady napsal
nehybně odpočívá
v hrobě
Tak vidíš.. (zase se usmívám)
kolik zbytečných slov muselo být vyřčeno
z očí neškodného štíra
když vše, co má TEĎ před sebou
vše minulé stírá
Ať už mi věříš nebo ne
..pomalu odkládám všechna inkoustová pera
a vzdávám se průhledných snů
i darů od samotného Nera
který znovu pálí Řím
jakoby to bylo včera
a ze spánku říká
Buona sera
Teď už chápu
- svět je přece nádherné vězení bez mříže
kde si na úsměvu zakládáme
Ty a já
..od těch nejzapadlejších roklí - skrze Ráj
až ku branám rozkvetlé Paříže
:*
°°°
Přečteno 308x
Tipy 34
Poslední tipující: sinoraLee, drsnosrstej kokršpaněl, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Rolnička, stmivani.na.lepsi.casy, kavec, Vlk v rouše, Holis, Blázen? =), ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)