Muž
Lehounce se mé kůže dotýkáš,
a však co je psané
na papíře,
má ústa zalyká,
v mém srdíčku je studený bod,
necítím lásku,
vzals její kod
odnesl si můj smysl života
tu
krásu z tebe,z člověka
ted
jiná tě vítá v náruč svou,
vášen prohnilou,
dáváš ji také růži?
o trn se zraní,
dej pozor
na další paní
muži
ach jo,ti muži...
Přečteno 276x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Kapka, Mounkey, Zasr. romantik, zzlatý, WAYWARD, 5thelement, labuť, NikitaNikaT., ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)