naivní zamiloovanost, přec má určité sympatie a zvlášnost lásky obsahově a formou ale slabší
20.02.2009 18:50:00 | leafe
Abych Tě potěšil, dal jsem dva body. Abych Tě vyléčil, dal bych Ti na holou. To by ses rozčílila a byla by s Tebou chvilku sranda. Ale možná by jsi zbila Ty mě. Nevadí, i to se mi líbí. Tak ahoj! A hlavu vzhůru!
Ať vidíš anděla. L.
16.02.2009 23:35:00 | Zasr. romantik
Život je dobrý,pak špatný,pak zase dobrý.Ale nikdy neskončí špatně. Když je něco špatně, tak to prostě jen znamená, že to ještě není konec.
16.02.2009 21:30:00 | Simísek
Hmm..ale zase kdyby ta poslední šance teď přišla, už bys najednou neměla v záloze žádnou..a nebylo by na co čekat ;-)
16.02.2009 18:45:00 | Chancer