Zasílám slunce zabalené v perleti kankánu,v nádechu modřínu,v soumraku něžné krásy.Zasílám tu zář,ten pocit sladkého jehličí a heřmánkového vánku.Spolu s čokoládovou duhou souznění...ať nezmrzneme ve smutku dnešní doby :-)
11.12.2009 23:48:00 | susana načeva
Docela strohé... ale kdo ví, třebas někomu to stačí... nejsu žádný pisálek, a esemeskový maniak, ani miláček můj, ovšem... přinde-li na to :o) stojí to za to :o)
26.07.2009 12:26:00 | NikitaNikaT.
ti reknu..ty nejsi zrovinka skromna bytost...
a co vesmir? ten bys nechtela pche..tss :o))
22.02.2009 15:01:00 | Bean
Hele Popelko, to je nádherný, vzdušný, lehounký jako beránek na nebi
20.02.2009 09:15:00 | René Vulkán