Poklad
Lopatka, rýč, motyčka,
ráno byla rozcvička,
to je teta a to strýček,
on má vlak, ona míček.
Děda k pokladu má plánek
po obědě do peřina, a spánek.
Budem sladce vyspaní,
líp nám půjde hledání.
Bota, bota, botičky,
sejdem jedny schodičky.
To je poklad-slunce, koník, hřiště!
Už se stmívá, ahoj, tak zas příště.
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, 5thelement, Markéta Hl., Veracub, Bella.
Komentáře (2)
Komentujících (2)