Jo tak to velice dobře znám...všechny borce kopnout do zadku a do háje s nima...přeji ať je lépe!
17.02.2009 15:40:00 | Mounkey
Hlavu vzhůru ;)...aspoň víš, že by Ti za nic nestál. Jinak pro trošku útěchy, mně se stalo něco podobného, ale po čtyřech měsících a nebyla v tom jedna cizinka, ale rovnou dvě...bude lépe, uvidíš;)
16.02.2009 21:51:00 | Lilly Lightová
Kdo chce kam, pomozme mu tam..
16.02.2009 18:50:00 | Chancer