Co tě štve
Bolesti páteře?
Zbytky od večeře?
vrzající dveře?
= (Skřííííp!)
Křída a tabule?
Ponožky na stole?
Bolesti kebule?
=
Hučivé migrény?
Ječivé sirény?
Rozbité antény?
=
Co špatné dráty?
Jeden drát
funguje-
tak zkus se smát! (Bude ti líp!)
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, carodejka, fuu, Lilly Lightová, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)