Umírání
Tenhle život už mě nebaví,
je to pro mě jak žít v záhrobí.
Jednou zjistím,že mrtvá jsem,
pak bude pozdě,jen uloží mě v zem.
Má smrt bude mi výhodou,
aspoň neuvidím jak lidé plakat nebudou.
Kouknou se jen na rakev mojí,
a řeknou si,díky bohu, že už tu s námi nestojí.
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: zlomeny srdce, WAYWARD, Alasea
Komentáře (2)
Komentujících (2)