Kruh,pruh
Kruh,
nebo pruh,
v pruhu kruh,
či v kruhu pruh?
V kruhu díra,
či v pruhu škvíra?
Na kruhu záplata,
či v pruhu skrývající se odplata?
V pruhu kruh,
či v kruhu pruh?
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Hloupá Květinka, kikis, Veracub
Komentáře (1)
Komentujících (1)