Anotace: Tahle blbina ze mě dnes vypadla u snídaně...
Když jsem ráno přišel do koupelny, popřál mi dobrého rána plameňák:-) Imaginace je krásná a pro surrealistu důležitá. A v dnešní době logičnosti a strohosti to platí dvojnásob! Líbí se mi Tvá básnička!
12.10.2005 10:34:00 | filosoff
Přesně tak, poskrovnu. Víš, mě zaujal ten název. Já jsem ulítlá na hrochy, jednoho mám dnes na krku, jednoho v knize jako záložku a jednoho jako magnet na lenici...a já pomalu získávám tvary..no, nebudu se vyjadřovat raději...ale zpátky k žirafám...já mám jednu ušitou(vlastnoručně), možná metrapůl vysokou...nejdříve byla pro vnoučata a teď se vrátila ke mně.. hezké veršování jsi napsal..
07.10.2005 12:34:00 | Hančí