Anotace: tenhle svět
svet nezmenis, ale muzes ovlivnit sebe a to jak se budes chovat ty, nezalezi jak se budou chovat ostatni pokud ty budes sam sebou
17.02.2009 16:51:00 | strašidýlko-střapatý
nezmění.. svět nezměníš.. možná jen trošičku ten ve svém nejbližším okolí a i ten umí "bolet".. musíš se trochu jinak dívat na všechnen ten hnus tady a snít, snít a snít.. mít rád své sny ikdyž jsou nereálné a na realitu tak zapomínat.. aspoň na chvilku..
17.02.2009 06:58:00 | dream in emptiness
Taky věřím a doufám, že se to změní.Je to příšerný, když si každej furt ubližuje, ale musíme to všechno vydržet.Bohužel to už takhle na tom světě je.Ale je to krásná a dobře myšlená básnička.
16.02.2009 22:11:00 | Bella.