Kruhy na hladině
Já pro Tebe jsem stvořena
v hladině tůní vnořena
čekám až prstem mě rozčeříš
a obraz můj v tvůj promněníš...
Očistu ranní vykonej, prosím
pohlaď svoje tělo, mojí duší
strhni mi vše co nosím
lásko, však to se sluší...
Tak jako vítr se prohání
vlnami cloumá v nás
k šílenství v samotách dohání
tak nechá láska dotýkat se krás...
Přečteno 409x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, WAYWARD, kikis, Kapka, Květka Š., jedam, Bella.
Komentáře (5)
Komentujících (4)