Śirý oceán
Uprostřed oceánu
ve zvuku dávných zpěvů
usedám na plující pěnu
daleko od jakýchkoliv břehů...
Hnána proudy
propojena v dáli s nebem
to naše duše se spolu snoubí
na vlnách souboj něhy svedem...
Prosycení mořskou solí
v hladině rozpuštění
každý v těchto vodách svolí
sluneční třpyt k odpuštění...
A také ve zvuku vody
se tříští naše těla
v kapkách, představující svody
ta píseň, tak krásně zněla...
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Kapka, Květka Š., carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)