Pár střípků..
Na zem náhle spadla
a z krásy plné třpytu,
pozbylo pár střípků,
jež sbírám do dlaní.
Chybí mi té krásy
a jasného svitu,
když hledím na nebe.
Je ponuré, je prokleté.
Je chladné a prázdné,
jako moje duše,
plné beznaděje.
Co pod kůži se vkrádá.
Tak tiše, tak nepatrně.
Jen než náhle země,
se vábně dotkne,
další má sametová..
Přečteno 326x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, kikis, s.e.n, Anye, Markéta Hl., Jiparo, 6thSun, jedam, carodejka, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)