Okolo sebe
Když se podívám okolo sebe,
nevidím nic hezkého,akorát nebe.
Snažím se nic jiného nevidět,
a již mrtvým nezávidět.
Někdy už nedá se to zvládat,
a nemá cenu o tom někomu vykládat.
Když je mi nejhůř a ukončit vše chci,
pomůže mi žiletka a ne keci.
S ní aspoň nevnímám,
jak svůj život nezvládám.
Myslím na to často,
už mě nic nezajímá,v hlavě pusto.
Tak zklamaná jsem vším,
že jestli budu zítra žít, neřeším.
Komentáře (0)