Anotace: Cyklus Z mého života vznikl z vyprávění mé mámy, konečně se přestala stydět a vyprávěla příhody, které se staly mým předkům.
Sbírka: Z mého života
Koukám, že sis s tím pohrál... hmm... mlčím, pač z vyprávění a na vlastní kůži vím...
17.02.2009 17:50:00 | NikitaNikaT.
...nekomentuju a netipuju polit.výplody,udělal jsem vyjímku,ST.Doufám,že jsi myslel prdel,to druhé bych musel vytečkovat
17.02.2009 17:45:00 | WAYWARD
Zvostra ale perfektně.Znám jedny "zarytý komanče",s nimi se nedá normálně mluvit,vždyť prý "za jejich vlády" bylo všechno.Ale kde a pro koho?
17.02.2009 16:25:00 | Květka Š.
Jaképak s tím fraky, pošlu je tam taky, a tobě tip za to jak jsi to vytmavil (vysvětlil):-)
17.02.2009 14:33:00 | Kapka