Marcelovi
Anotace: Pro syna k narozkám.
Uběhlo trochu víc let...
Taky byl únor bílý
modře mi zazářil svět
když tři jsme náhle byli.
To světýlko tvých očí
a veliká láska v nás...
pořád se země točí
nemůžem vrátit ten čas.
Náš kudrnatý klouček
kdesi nám v čase zmizel
dneska sám už je tátou
zná života tu svízel.
Pár snů odvátých v dáli...
My chceme mu dneska přát
ať život si jen chválí
a silný v něm může stát.
Vše nejlepší k narozeninám!
Přečteno 416x
Tipy 36
Poslední tipující: Agniezka, Emira, Holis, lady_esik, JA.RO., PetAnderson, zlomeny srdce, děda cestovatel, střelkyně1, René Vulkán, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)