S úctou dál
Jdu s úctou hlubokou,
hlavou sklopenou,
dál.
Krok a další na přes rok.
Jdu s láskou v srdci
a duší raněnou
vlastním egem
sám.
Na hliněné podlaze svých pocitů,
v obětí rty splývají.
Své bolesti skrývají.
V něžnosti mnoha okamžiků se konečky prstů sbližují,
tancují po rozžhavených uhlících,
riskují a vědí že nevědí.
V bezbřehosti vlastní nicoty stále milují,
po nocích ve snech malují prstem po oblohách obrazy
o své vlastní budoucnosti.
*************************
Když ON nemůže,
hladí a konejší.
Když ONA se rozstůně,
heřmánkovým polibkem vyléčí
a v náruči utěší.
*************************
V každé cihle čtyřech stěn
je cítit jejich sen
o domovu plném lásky
o dětském řvu bez nadsázky
a také o stáří ...
Tak proč to má skončit?
Protože se snaží žít?
Nebo protože nevědí jakou cestou mají dále jít?
Přečteno 414x
Tipy 29
Poslední tipující: floreciente, fab four, Holis, hostmen, zlomeny srdce, Joseline, Noc17, carodejka, enigman, Lucie Teru, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)